top of page

Referanser

Til Ødegårds Renhold-44.jpg

Bedrift

Vi lever tjenester til bedrifter og privat.

Godt utført arbeid på oppskuring og boning av gulv.

God service, blide og effektive renholdsoperatører. Vi er godt fornøyd.

 Tjenestene fra Ødegårds Renhold og Service AS fungerer helt utmerket

Sunndal Bygdemuseum

" Renholdet på museet er ikke som andre steder. Renholdsinstruksen i et forholdsvis stort bygg som ikke er åpent for publikum med mange gamle ting og en blanding av malte og umalte treflater ble fulgt godt. Med i oppdraget var også renhold av gjenstander av forskjellige materialer, slik som malte, lakkerte eller ubehandlede tregjenstander som hver har sin egen metode for renhold. Etter renhold var alle ting hele, og penere enn før. Det har vel heller ikke vært så ryddig som dette på mange år."

T. Ottem Transport

" Ødegårds Renhold leverer alltid det de lover og vi har vært fornøyde fra dag 1! Om du eller din bedrift har behov for renhold kan vi virkelig anbefale Ødegårds renhold på det sterkeste!"

sunndalbygdemuseumlogo-768x158.jpg
Alf Engen AS

" Alf Engen as er strålende fornøyd med Ødegårds Renhold og Service AS. Trivelige medarbeidere disponerer tiden sin godt, ser hva som må gjøres og leverer renhold til industrilokaler av god kvalitet."

Fugelvåg Camping

" Vi har brukt Ødegårds renhold til rengjøring av sanitærbygg og campinghytter, og er godt fornøyd med renholdet og deres fleksibilitet. "

Privat

Vi har gode avtaler for private, og hyggelige renholdere.

" Jeg bruker Ødegård Renhold og Service AS for å lette min hverdag. Jobben de utfører for meg gjør de raskt og effektivt. Personalet er høflig og flinke i sitt arbeide. Anbefales. "

Tove Hundseth

" Vi har brukt Ødegårds Renhold og Service AS i flere år nå, og er veldig fornøyde. Arbeidet utføres slik som vi har blitt enige om, og de kommer til avtalt tid. Endringer av dato eller tilleggsarbeid er det enkelt å avtale – selskapet kan anbefales!"

Lis Marianne Christiansen

" Har benyttet meg av Ødegårds renhold i 1-2 år og er veldig fornøyd med arbeidet som er gjort. Høflige, blide, effektive og flinke damer. Kan trygt anbefale dem for andre eventuelle nye kunder."

Lillian Haugen Husby

" Vi har brukt Ødegårds renhold og service til helgevask i snart 3 år og er veldig fornøyd. God service og fleksibilitet. Anbefales absolutt "

Cecilie Skjengen

" Ødegårds Renhold gjør alltid jobben til avtalt tid og med bra kvalitet. Vi har vasking hver 14. dag og er veldig godt fornøgd. Vi vil anbefale Ødegårds Renhold på det varmeste."

Familie på 4

" Vi er et ektepar midt i 80-årene som fremdeles bor i vårt gamle familiehjem. I 1 1/2 år har vi hatt avtale med Ødegård renhold og service AS om renhold.

Oppdraget omfatter vask, støvsuging og støvtørking av stue, spisestue,kjøkken, bad/toalett og gangareal, hver annen uke. Vi er meget fornøyd med det de gjør.
 

Vi er tildelt 2 faste renholdere. De arbeider oftest sammen, men ved ferie eller annet fravær er det også en av de faste som kommer. Det setter vi pris på. For folk i vår alder betyr det mye at det er er kjente mennesker som kommer til faste tider. Vi  anbefaler gjerne Ødegård renhold og service AS."

Hjørdis og Magne Leinum

" Har vært kunde siden de startet bedriften. godt utført renhold, god service og god dialog med ledelsen og renholdere. De er raske og effektive. Vi kommer til å bruke bedriften så lenge vi lever. Du får hva du betaler for, og det er verdt hver å ei krone."

Guro Ulvund
bottom of page